zondag 26 oktober 2014

My secret project en nog veel meer ...


Het is al weer een maand geleden dat ik een stukje heb geplaatst op mijn blog. Tijd gaat snel.
Allereerst "mijn geheime project": 


Dit heb ik voor een quiltvriendin gemaakt. Zij is eigenaresse van de Provencaalse stoffenwinkel bij ons in Schoonhoven: www.provence.nl
Zij verkoopt naast de mooie Provencaalse- én Liberty stoffen ook deze zeep. Heb lang moeten zoeken naar het patroon maar uiteindelijk van een medeblogster gekregen.
Super dat je dat gegund wordt.
Afgelopen donderdag heb ik het aan die quiltvriendin gegeven en ze was er blij mee. Zal een plekje krijgen in de winkel.Zoonlief heeft een huis gekocht in Amersfoort en gaat daar met zijn vriendin wonen. Manlief was de klos en is gebombardeerd tot klusjesman. Tussen het klussen door hadden we natuurlijk ook onze rustmomentjes.Tussen het klussen door (wat voor mij bestond uit catering) had ik de nodige tijd om te breien.Zo kwam het dat ik deze sokken (paar nr. 101) heb gebreid:En ook paar nr. 102 van de naalden zijn gegleden.  Beide sokken zijn voor manlief.


En omdat we nogal wat herrie hebben gemaakt:  badkamer helemaal leeg gehaald met een kango en gezaagd, geschuurd, geslepen, stof, troep etc. vond ik het leuk om voor de buurkinderen handdoeken te borduren met hun namen erop. Toevallig zijn het allemaal meisjes;  Aïsha, Ann, Aerin en Carice.Leuk ingepakt in cellofaan en een kaartje eraan : "excuses voor de overlast"
Zal ongetwijfeld erg gewaardeerd worden.Al met al een drukke maand achter de rug.


4 opmerkingen:

 1. Mooie foto's
  Lekker gezellig bezig.

  Groeten van Martin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee van die handdoeken! Daar zullen ze vast blij mee zijn!! wat zijn jullie druk geweest, en wat is je theedoek geweldig leuk!! knap gemaakt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent goed bezig geweest, het wecken is weer gebeurd zeker. Lieve kadootjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een productie Willy en dat met al die drukte.
  De ontvangers zullen blij geweest zijn!

  BeantwoordenVerwijderen