vrijdag 5 juni 2015

Druk bezig.....op mijn manier...


Het vest van manlief schiet al aardig op. Het afwerken vind ik altijd een akelig klusje en daarom blijft het stiekem liggen. Het jaargetijde vraagt ook niet om zo'n warm vest, scheelt ook. Enfin, ik moet me even tot de orde roepen en het afmaken. De sluitbiezen en halsboord zijn er ondertussen al aangebreid.
Dan mijn vest (breid zo lekker met die alpaca van drops), elke keer als ik er naar keek stoorde ik me aan de bruine kleur die er in zat. Vond het echt niet mooi, tja wat doe je dan?  Hup op de fiets gestapt en naar de Schapekop in Nieuwpoort gegaan voor 2 nieuwe kleuren en gelijk aan de slag gegaan. Ik heb eerst een draad geregen door de steken die ik op de naald wilde hebben, zo kon er niets fout gaan.Daarna de schaar gepakt en het stuk wat ik niet wilde eraf geknipt.
Ondertussen ben ik weer net zover als voorheen en ben erg tevreden over de kleuren. Vind de patronen zo beter tot zijn recht komen. Voor vergelijk heb ik het oude gedeelte er even bijgelegd. 


Of ik nog wel eens sokken brei, tja, dat staat wel op een laag pitje maar ik heb de helft van een nieuw paar klaar. De naalden zijn nu nog leeg, 


1 opmerking:

  1. Wat mooi allemaal. De kleuren van jou vest vind ik beide wel mooi. Sokken breien doe ik ook nog voor de man van een vriendin.

    BeantwoordenVerwijderen