zaterdag 21 februari 2015

En hier hebben we nummer 107 ........

Wederom voor manlief, hij is toch wel mijn grootste afnemer....Zoekt vaak zelf zijn sokkenwol uit als we weer eens ergens in een handwerkwinkel belanden. Waar deze wol ooit gekocht is weet ik niet en op internet is er ook al niets van te vinden.  De wol is van "Inka Moonlight". Het lijkt Fair Isle maar is het niet. De wol is zo geverfd dat dit patroon ontstaat. Fijne wol om mee te breien.9 opmerkingen:

 1. Stoere sokken, ik ken het merk niet. Ze zijn mooi en lekker warm.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Ik kende het merk ook niet en zeker deze uitvoering niet. Ongelooflijk dat ze zo geverfd worden. Kan daar met bewondering naar kijken.

   Verwijderen
 2. Die Ton heeft maar geluk met deze mooie sokken. Heb je trouwens ook die nieuwe regia sokkenwol gekocht? Hij schijnt nu in nederland te koop te zijn. Ik ga wel op zoek naar een bolletje want door jou wil ik nu ook fair isle sokken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, die sokkenwol heb ik nog niet gekocht. Wil daar ook absoluut mee gaan breien. Trouwens, heb je de foto's gezien van mijn nieuwe project? Heb ik gemaild naar jou en Anne-Lies, ik ben begonnen bij de mouw en doe die op korte sokkennaaldjes. Eigenlijk gaat dan fair isle breien heel gemakkelijk. Als de mouw ietsje breder wordt dan zet ik hem over op de rondbreinaald maar het valt me helemaal niet tegen.

   Verwijderen
 3. Leuk hoor - en hoe beviel het om toe-up te breien?

  Grappig dat je met de korte naaldjes aan het breien bent.

  Welke nieuwe Regia-wol bedoelen jullie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anne-Lies, mij beviel dat niet. Was al tot en met de spie maar heb het uitgehaald. Moest veel te veel nadenken. Wist ook niet hoe het allemaal uit zou komen met hoge wreef van Ton. De wol die wij bedoelen is deze: http://www.bijtantetine.nl/c-2822998/regia-4-draads-design-line-by-arne-en-carlos/

   Verwijderen
 4. wat een leuk effect geeft die wol!

  BeantwoordenVerwijderen